PANDUAN ULTIMATE NBM, Artikel 2: Sertailah Discord kami dan menang!

NFT Battle Miners
4 min readSep 27, 2021

Helo geng Miners!

Dalam siri artikel mini ini, anda akan dengan cepat mempelajari semua yang perlu anda ketahui mengenai NFT Battle Miners (NBM), salah satu permainan NFT yang paling komprehensif dan menarik!

Sekiranya anda belum membaca artikel pertama kami, Artikel 1: Mulakan dari awal! — kami mencadangkan agar anda memeriksanya. Sekiranya anda telah menyertai Disocrd kami dan Wax-linked / aktif, anda boleh melayari artikel ketiga kami tentang: Kad aktif, asasnya. Sekiranya anda menghadapi kesukaran untuk memahami artikel sebelumnya, maka artikel kedua ini dibuat khas untuk anda!

Rata-rata setiap hari pasukan NBM menjalankan cabutan bertuah sehingga hampir 15 hadiah agihkan di Discord. Untuk memaksimumkan peluang anda untuk memenangkan salah satu daripadanya, dalam bab kedua ini kami akan membimbing anda tentang cara bergabung dengan Discord NBM dan menjadi geng Miners rasmi.

Pertama, pastikan anda mempunyai akaun Wax. Sekiranya anda tidak memilikinya, sila baca tutorial ini.

Kedua, sertai Discord NBM. Setelah masuk, anda akan mendapat 2 notifikasi di bar sisi kiri anda. Pilih notifikasi pertama dan kemudian ‘klik saya untuk mengesahkan!’.

Mengisi ciri keselamatan ‘Double Counter’ sangat penting!

Proses ini adalah automatik dan hanya mengambil masa beberapa saat. Seterusnya, klik pada notifikasi kedua dan masukkan captcha yang dipaparkan. Sekiranya anda tidak dapat membaca kodnya, anda boleh meminta kod audio (yang akan berbeza dengan yang anda dapatkan pada gambar).

Mengisi ‘proses verifikasi manual’ juga penting!

Tahniah! Anda hampir bersedia! Kini tiba masanya untuk memautkan akaun Wax anda.Dengan memautkan/linked akaun Wax anda ke Discord kami akan membolehkan anda: Berpeluang memenangi lebih banyak hadiah Hadiah diterima di hantar terus ke dompet WAX anda Menjadi ahli Miners yang Sah.

Untuk menghubungkan dompet WAX anda dengan Discord:

Pergi ke saluran perintah bot dan taipkan .honeycomb (jangan lupa .dot ya.)

Tetingkap akan muncul dengan semua arahan. Sekiranya anda tidak mempunyai NFT sarang lebah, periksa bahagian 1 dan klik pada ‘drop link’:

Anda akan diarahkan ke laman web sarang lebah. Klik pada Log Masuk dan terima GCU. Setelah anda log masuk, beli NFT sarang lebah dengan harga 0.25 WAX:

Kemudian, kembali ke Discord, taipkan semula .honeycomb di saluran perintah bot dan, di bahagian 2: mesej bantuan, klik pada ‘pautan ini’:

Anda kemudian akan diarahkan ke laman web Atomic Hub. Log masuk dan sahkan transaksi dengan mengklik ‘sen Transfer’:

Sahkan urus-niaga dan tunggu beberapa saat (prosesnya akan mengambil masa dalam beberapa minit). Akhirnya, kembali ke saluran perintah bot (dalam Discord) dan tulis: .Wallet ditambah dengan ‘alamat Dompet WAX anda’:

Tahniah! Proses menghubungkan alamat WAX anda kini selesai. Nama panggilan anda akan bertukar menjadi biru:

PENTING: Jangan sekali-kali memadam mesej .wallet di saluran perintah bot kerana mesej ini tetap menjadi satu-satunya pautan antara dompet dan akaun Discord anda.

Langkah terakhir adalah mendapatkan peranan aktif, yang bermaksud, mencapai tahap 5 pada NBM Discord. Untuk itu, anda semestinya perlu berbual dengan pelombong lain (sebaiknya dalam sembang umum, tetapi tidak ada spam). Mencapai status aktif biasanya mengambil masa kurang dari beberapa jam dan membuka ciri tambahan, seperti pemberian hadiah dan akses premium ke pertandingan yang unik.

Sekarang, anda sudah bersedia untuk memenangi NFM NBM pertama anda! Perhatian: Sekiranya anda ingin mengetahui peringkat anda, pergi ke saluran perintah bot dan tulis!

Akhirnya, peringatan mesra: di NBM, kami memandang serius penggunaan berbilang akaun dan penggunaan bot. Untuk memastikan bahawa setiap ahli mendapat peluang yang adil untuk i) memenangkan NFT percuma, ii) membeli pek pada harga terendah dan iii) dan memenangi token percuma,

kami menggunakan pendekatan inovatif bersama bot dan ahli komuniti untuk sentiasa memantau kesejahteraan Discord NBM.

Semua pesalah akan dilarang secara kekal dari semua aktiviti NBM dan akan disenarai hitamkan dari semua projek yang berkaitan dengan NBM. Selain itu, untuk memastikan keadilan maksimum semasa pemberian hadiah-hadiah / peraduan, setiap pemenang dikendalikan secara manual. Jadi, mari kita bermain dengan adil dan seronok serta nikmati perjalanan ini bersama :)

Kami berharap dapat berjumpa dengan anda dalam Artikel 3, di mana anda akan belajar membaca statistik pada kad aktif dan menggunakannya untuk memenangi token / NFT NBM secara percuma.

Khas dari Pasukan NBM anda

<ARTIKEL SEBELUMNYA ; KEMBALI KE JADUAL ; ARTIKEL SETERUSNYA>

--

--

NFT Battle Miners

NFT Battle Miners is the best 3D metaverse and PVP game in the WAX blockchain!